Kringle daneză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă și rețeta daneză Kringle. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 20 de porții și costă 19 cenți per porție . O porție conține 211 calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, zahăr brun, zahăr brun și zahăr pudră. 38 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt Kringle tradițional danez - din Danemarca , Kringle danez și Fursecurile Kringle cu melasă .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul și sarea; încorporați untul până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Dizolvați drojdia în apa caldă; încorporați în amestecul de făină cu laptele cald și oul. Bateți până obțineți o compoziție omogenă (aluatul va fi foarte moale). Acoperiți și dați la frigider cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Întindeți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în jumătate; dați o jumătate la frigider. Pe o suprafață bine înfăinată, întindeți jumătatea rămasă într-un dreptunghi de 38 cm x 15 cm.
Combinați ingredientele pentru umplutură.
Întindeți jumătate din umplutură în centrul dreptunghiului într-o fâșie de 5 cm. Îndoiți marginile aluatului peste umplutură; suprapuneți-le pe o distanță de 3,8 cm; ciupiți marginile pentru a sigila. Formați un oval; ciupiți capetele împreună.
Așezați aluatul cu partea cu îmbinare în jos pe o tavă de copt unsă cu ulei, de 38 x 25 x 2,5 cm. Repetați cu aluatul și umplutura rămase. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Coaceți la 190°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Lăsați la rece timp de 15 minute.
Combinați zahărul pudră, apa și vanilia; întindeți peste kringles.