Kongnamool (Varză Coreeană De Soia)
Kongnamool (varza de soia coreeană) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru $1.73 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați germeni de soia, sos de soia, pudră coreeană de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pastă De Soia Coreeană Tocană (Doenjang Jjigae), Tocană de pastă de soia coreeană cu Tofu (Dubu Doenjangjjigae), și Varză de soia prăjită.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați mugurii de fasole și gătiți neacoperiți până se înmoaie, dar încă crocanți, aproximativ 15 secunde.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până la rece pentru a opri procesul de gătit. Odată ce mugurii de fasole sunt reci, se scurg bine și se lasă deoparte.
Bateți sosul de soia, uleiul de susan, pudra de chile, usturoiul și semințele de susan împreună într-un castron mare. Se amestecă mugurii de fasole și se aruncă până se acoperă bine cu sosul.
Se presară cu ceapă verde și se condimentează cu oțet de vin de orez. Refrigerați înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.