Kongnamool (Varză Coreeană De Soia)

Kongnamool (Varză Coreeană De Soia)
Kongnamool (varza de soia coreeană) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru $1.73 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați germeni de soia, sos de soia, pudră coreeană de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pastă De Soia Coreeană Tocană (Doenjang Jjigae), Tocană de pastă de soia coreeană cu Tofu (Dubu Doenjangjjigae), și Varză de soia prăjită.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați mugurii de fasole și gătiți neacoperiți până se înmoaie, dar încă crocanți, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
3
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până la rece pentru a opri procesul de gătit. Odată ce mugurii de fasole sunt reci, se scurg bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Bateți sosul de soia, uleiul de susan, pudra de chile, usturoiul și semințele de susan împreună într-un castron mare. Se amestecă mugurii de fasole și se aruncă până se acoperă bine cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se presară cu ceapă verde și se condimentează cu oțet de vin de orez. Refrigerați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista