Kofta rapidă de miel cu sos de iaurt Harissa
Kofta rapidă de miel cu sos de iaurt Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 423 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă verde, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Kofta de vită cu sos de iaurt cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul de iasomie fiert în pungă și șofranul în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgere; puf de orez cu o furculiță.
Se presară cu ceapă verde.
În timp ce orezul gătește, pregătește kofta.
Combinați cilantro și următoarele 9 ingrediente (prin miel); formați în 12 torturi alungite.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se termina, intorcandu-se ocazional sa se rumeneasca pe toate partile.
În timp ce Kofta gătește, pregătește sosul.
Combinați 1/2 cană de iaurt și ingredientele rămase.
Serviți sosul cu kofta și orez.