Kofta rapidă de miel cu sos de iaurt Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 423 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă verde, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Kofta de vită cu sos de iaurt cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul de iasomie fiert în pungă și șofranul în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De Iasomie
șofran
Apă
Orez
2
Scurgere; puf de orez cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
4
În timp ce orezul gătește, pregătește kofta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Combinați cilantro și următoarele 9 ingrediente (prin miel); formați în 12 torturi alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Miel
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se termina, intorcandu-se ocazional sa se rumeneasca pe toate partile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
În timp ce Kofta gătește, pregătește sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
9
Combinați 1/2 cană de iaurt și ingredientele rămase.