Knoephla, cartofi și varză acră
Knoephla, cartofi și varză acră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supa Knoephla, Sauerkraut Piure De Cartofi, și Cârnați de pui cu cartofi și varză pentru doi.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de făină, praf de copt, 1/4 linguriță de sare, ou și apă caldă într-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Frământați aluatul, adăugând făină până când aluatul este rigid și greu de lucrat, lăsați aluatul să se odihnească.
Rulați aluatul într-un cilindru lat de 1/2 până la 3/4 inch.
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert. Folosind foarfece se taie aluatul în bucăți de 1/2 până la 3/4 inch în apă clocotită. Găluștele vor sta pe fundul oalei până aproape gata. Când aproape ați terminat de gătit, knoephla se va ridica la suprafață. Odată ce s-au ridicat la suprafață, lăsați-i să gătească 2 minute mai mult.
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi și sare și piper după gust. Se prăjește până când cartofii sunt fierți și se rumenesc.
În timp ce cartofii se prăjesc, puneți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă, încălziți la foc mediu-mare. Gatiti kneophla in loturi, transferand galustele prajite in tigaie cu cartofii.
Când toate knoephla și cartofii sunt rumenite frumos și combinate într-o tigaie, adăugați varza murată în amestec și încălziți-o.