Kimchi Dip

Kimchi Dip
Kimchi Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 347 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri panko, maioneză, kimchi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă kimchi-ul, ceapa verde, crema de brânză, smântâna, maioneza, parmigiano reggiano și mozzarella și se toarnă într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Amestecați pesmetul panko și parmigiano reggiano și presărați-l deasupra scufundării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește și se rumenesc deasupra, aproximativ 20-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Kimchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista