Kielbasa și varză
Kielbasan și varza este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa poloneză, fulgi de piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză), Kielbasan și varză, și Kielbasan și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți slănina la foc mediu până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături și așezați-o pe prosoape de hârtie.
Se amestecă apă, zahăr, ceapă, usturoi, fulgi de ardei roșu, sare condimentată și semințe de chimen în picături.
Adăugați varză și amestecați ușor. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați kielbasa în tigaie. Gatiti, acoperit, inca 10-15 minute. Zdrobiți slănina deasupra și serviți fierbinte.