Ketchup dulce și picant
Ketchup-ul dulce și picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 106 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, cuișoare măcinate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ketchup coreean dulce și picant, Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Ketchup Picant, și Cartofi prăjiți picante de cartofi dulci cu Ketchup de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați zahărul brun, boiaua, ienibaharul și cuișoarele și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se topește.
Adăugați oțetul și pasta de roșii și gătiți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când este foarte gros, 15 până la 20 de minute.
Transferați ketchup-ul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.