Ketchup De Casă

Ketchup De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ketchup-ul de casă. O porție conține 738 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare kosher, ardei gras, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Ketchup De Casă, Ketchup De Casă, și Pentru Că Pot: Ketchup De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția roșiilor, într-o oală mare cu fund greu; aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă roșiile, se ridică focul la mediu și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți până când amestecul începe să se îngroașe, amestecând frecvent, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Folosind un blender de imersie, piure până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Amestecul va fi subțire. (Alternativ, scoateți vasul de pe foc, lăsați amestecul să se răcească ușor și curățați-l în loturi într-un blender.) Întoarceți amestecul în oală, întoarceți oala la căldură și fierbeți la foc mediu până când este foarte groasă, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult. Ketchup-ul este gata atunci când un dollop spooned pe o farfurie nu plânge lichid. (Timpul de gătire poate varia în funcție de lățimea vasului și de suculența roșiilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Puneți ketchup-ul în borcane de conserve preparate pe jumătate de halbă, lăsând 1/4 inch de spațiu pentru cap și procesați timp de 15 minute folosind metoda apei fierbinți (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
PolonicPolonic
1
Nu vă lăsați intimidați: obținerea sigiliului potrivit pentru a menține alimentele proaspete este la fel de ușoară ca apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Pas
3
Puneți suportul într-o oală mare. Aranjați borcane goale, deschise cu fața în sus, într-un singur strat. (Aranjați un strat complet, chiar dacă intenționați să utilizați doar câteva, pentru a împiedica răsturnarea borcanelor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați apă rece în oală până când există cel puțin 2 centimetri de apă deasupra jantelor borcanelor. Puneți vasul la foc mare, acoperiți-l și aduceți apa la fierbere. Puneți capacele, cu fața albă în jos, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pasul pregătiți rețeta conform indicațiilor până la pasul de turnare (păstrați fierbinte până când este gata să se așeze în borcane). Reduceți căldura sub oală, astfel încât apa să fie fierbinte, dar să nu fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pasul folosind clești de conserve, scoateți un borcan cu apă fierbinte din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă peste capacele din castron. Puneți borcanul pe un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Scoateți încă 2 borcane, turnând apa înapoi în oală și așezați-le pe prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Pasul introduceți pâlnia în primul borcan. Puneți cu grijă mâncarea fierbinte în pâlnie, păstrând spațiul capului-distanța de la partea superioară a amestecului până la partea superioară a borcanului-indicată în rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
PolonicPolonic
10
Pasul glisați un instrument cu bule între amestec și interiorul borcanului pentru a elibera bulele de aer, adăugând mai mult din amestec, dacă este necesar, pentru a obține spațiul adecvat al capului. Repetați cu alimentele și borcanele rămase.
11
Pasul utilizați un prosop de bucătărie curat înmuiat în apă fierbinte pentru a curăța cu atenție marginea fiecărui borcan. Folosiți clești cu vârf moale, un dispozitiv de ridicare a capacului sau degetele pentru a prelua un capac din vas și a-l centra pe borcan. Înșurubați inelul de pe borcan cu vârful degetelor, având grijă să îl faceți suficient de strâns pentru a rămâne centrat, dar nu atât de strâns încât să nu obțineți un sigiliu de vid. Repetați până când ați umplut borcanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Pasul folosiți clești de conserve pentru a coborî borcanele umplute în apă fierbinte. Asigurați-vă că borcanele sunt acoperite cu 2 centimetri de apă. Acoperiți oala și reveniți la fierbere. Începeți să numărați timpul de procesare când apa fierbe. Când timpul a expirat, opriți focul, îndepărtați capacul vasului și lăsați borcanele să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Pasul folosind clești de conserve, scoateți borcanele pe o suprafață acoperită cu prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
14
Lăsați să se odihnească 24 de ore. Pentru a testa sigiliile, scoateți inelele și împingeți ușor capacele. Dacă rămân pe loc, mâncarea este sigură pentru a fi păstrată timp de până la un an într-un loc răcoros și întunecat. Dacă capacele nu rămân așezate, refrigerați borcanele și mâncați conținutul în curând.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista