Ketchup Clasic

Ketchup Clasic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Ketchup-ul clasic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână păstăi de anason stelat, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burger clasic cu Ketchup picant, Burgeri clasici cu Ketchup de roșii de casă, și ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare combinați roșiile, feniculul, ceapa, usturoiul, îndulcitorul granulat SPLENDA, melasa, oțetul, cuișoarele, păstăile de anason și sarea. Reduceți la foc mic până când amestecul devine foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
MelasăMelasă
TomateTomate
SplendaSplenda
OțetOțet
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
AnasonAnason
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puree amestec într-un blender și tulpina printr-un filtru de plasă. Se răcește și se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Revista