Kerala Lamb Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $15.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 143g de proteine, 128g de grăsime, și un total de 1940 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de curry, semințe de fenicul, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Kerala Miel Curry, Kerala Creveți curry, și Kerala Kadala Curry.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.