Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cookie-urile din Kentucky Bourbon. Această rețetă face 54 de porții cu 91 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, napolitane de vanilie, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tort De Bourbon Din Kentucky, Kentucky Bourbon Burgoo, și Kentucky Bourbon Bile.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de napolitane, 1 cană de zahăr, cacao și nuci pecan într-un bol mare de amestecare; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Pudră De Cacao
Zahăr
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Combinați siropul și bourbonul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Sirop
3
Se toarnă amestecul de bourbon peste amestecul de napolitane; se amestecă bine. Forma în bile de 1 inch; rola în zahăr pudră suplimentare.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.