Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula

Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula
Kebab de carne de vită marocan cu cuscus Curry, Raitan și Charmoula Vinaigrette ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1520 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Dacă aveți cayenne, sare, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Kebab de miel Tandoori cu Raitan și cuscus, Kebab de miel marocan cu cuscus auriu, și Cotlete de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Pentru cuscus: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați apa într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Împingeți curry, sarepiper în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Împingeți cuscusul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Lăsați cuscusul să stea 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline în cuscus. Lucrați uleiul de măsline în cuscus cu mâna, frecând sâmburii pentru a pufui cuscusulrupeți orice aglomerări, asigurându-vă că cuscusul este acoperit uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Puneți caserola în cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți caserola din cuptor și turnați restul de ulei în cuscus. Cu mâna sau cu o lingură, lucrați uleiul prin cuscus, rupând orice aglomerație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Așezați iaurtul, menta, chimenul, sarea și castraveții într-un bol și amestecați pentru a combina. Verificați condimentele și reglați dacă este necesar. Frigider până la timp pentru a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Puneți uleiul, sucul de lămâie, cilantro, pătrunjelul, usturoiul, chimenul, ardeiul și cayenneîntr-un bol și amestecați pentru a combina. Condimentează charmoula cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Combinați carnea de vită, ceapa, laptele praf, cilantro, menta, ghimbirul, cayenne, sarea și piperulîntr-un castron și amestecați bine pentru a combina. Împărțiți amestecul în 8 bile. Formați fiecare bilă într-un cilindru de kebab de aproximativ 3 centimetri lungime. Refrigerați kebab - urile până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Între timp, înmuiați, frigarui de lemn în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Încălziți grătarul la foc mare. Introduceți frigarui în kebaburi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Ungeți kebab - urile cu ulei de măsline și grătați până sunt fierte, 34 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pentru a completa vasul, așezați o movilă de cuscus pe o farfurie de servire pentru fiecare persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
6
Așezați 2kebabs pe fiecare farfurie.
7
Încingeți farfuria cu raita și stropiți charmoula pe kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
8
Se servește cu pâine caldă pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Ingrediente

0(poate fi sau trece)cayennecayenne11 kilogram de dovlecel,cayennecayenne5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuscus fincuscus fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1miciCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețeCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețe596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2(iarnă)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată2(iarnă)mentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriIaurt grecescIaurt grecesc680Nuci de orice fel (tocate)1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat11 kilogram de dovlecel,chimen măcinatchimen măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir măcinatghimbir măcinat0(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată57Nuci de orice fel (tocate)lapte praf degresatlapte praf degresat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete3(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline, pentru periajUlei de măsline, pentru periaj1(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1(poate fi sau trece)piper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPâine Pita, încălzită, pentru servirePâine Pita, încălzită, pentru servire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă caldăapă caldă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista