Kebab-uri Surf' n ' Turf cu sos de coriandru-Lime

Kebab-uri Surf' n ' Turf cu sos de coriandru-Lime
Surf ' N ' Turf Kebabs cu sos de coriandru-Lime este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pulpă de miel, ardei gras, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Turf ' n ' Surf cu paste cu sos Pesto, Surf și gazon cu sos de mărar și Chutney de ceapă, și Nachos de petrecere Surf 'N Turf la grătar cu sos Cotija de Avocado.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Așezați peștele și mielul în boluri separate din sticlă medie sau din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 2/3 cană de marinată la fiecare; aruncați pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 1 oră, amestecând ocazional. Rezervați marinada rămasă pentru ungere și prepararea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
3
Scurgeți peștele. Alternați 2 cuburi de pește, 2 jumătăți de roșii, 2 pene de piersici și 2 funduri de ceapă pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Scurgeți mielul. Alternează 2 cuburi de miel, 2 pătrate de ardei gras, 2 cuburi de vinete și 2 runde de dovlecei pe fiecare dintre cele 8 frigarui. (Kebab-urile pot fi asamblate cu 2 ore înainte. Aranjați pe 2 foi de copt cu margini. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
5
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent, apoi pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați 1 cană marinată rezervată într-o cratiță mică pentru sos. Grătați kebab-urile până când sunt ușor carbonizate și fierte după dorință, întorcându-se ocazional și ungând cu marinada rămasă, aproximativ 8 minute pentru pește și 10 minute pentru miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
PeștePește
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați kebab-urile pe platou.
8
Aduceți marinada în cratiță pentru a fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Bateți în unt, câte 1 felie, lăsând fiecare să se topească înainte de a adăuga următorul (nu fierbeți). Condimentează sosul de unt după gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Serviți sosul cu kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSherry uscatSherry uscat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vinete, tăiate în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inchvinete, tăiate în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras4cuișoare de usturoi, presatecuișoare de usturoi, presate48inchfunduri lungi de ceapă verdefunduri lungi de ceapă verde63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.picior de miel dezosat, tăiat în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inchpicior de miel dezosat, tăiat în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2maripiersici cu piele, înjumătățite, fără sâmburi, fiecare jumătate tăiată în 4 penepiersici cu piele, înjumătățite, fără sâmburi, fiecare jumătate tăiată în 4 pene8roșii de prune, înjumătățite transversalroșii de prune, înjumătățite transversal1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, însămânțat, tăiat în 16 pătrateardei gras roșu, însămânțat, tăiat în 16 pătrate1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobit uscatardei roșu zdrobit uscat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pește-spadă, tăiat în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inchpește-spadă, tăiat în șaisprezece cuburi de 1 1/2 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat răcit, tăiat în 8 felii(1 băț) unt nesărat răcit, tăiat în 8 felii3smallsdovlecei, tăiați, tăiați în șaisprezece runde groase de 1/2 inchdovlecei, tăiați, tăiați în șaisprezece runde groase de 1/2 inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista