Surf ' N ' Turf Kebabs cu sos de coriandru-Lime este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pulpă de miel, ardei gras, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Turf ' n ' Surf cu paste cu sos Pesto, Surf și gazon cu sos de mărar și Chutney de ceapă, și Nachos de petrecere Surf 'N Turf la grătar cu sos Cotija de Avocado.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Așezați peștele și mielul în boluri separate din sticlă medie sau din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 2/3 cană de marinată la fiecare; aruncați pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 1 oră, amestecând ocazional. Rezervați marinada rămasă pentru ungere și prepararea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Sos
3
Scurgeți peștele. Alternați 2 cuburi de pește, 2 jumătăți de roșii, 2 pene de piersici și 2 funduri de ceapă pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
4
Scurgeți mielul. Alternează 2 cuburi de miel, 2 pătrate de ardei gras, 2 cuburi de vinete și 2 runde de dovlecei pe fiecare dintre cele 8 frigarui. (Kebab-urile pot fi asamblate cu 2 ore înainte. Aranjați pe 2 foi de copt cu margini. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Carne De Tocană De Miel
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Frigarui
5
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent, apoi pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați 1 cană marinată rezervată într-o cratiță mică pentru sos. Grătați kebab-urile până când sunt ușor carbonizate și fierte după dorință, întorcându-se ocazional și ungând cu marinada rămasă, aproximativ 8 minute pentru pește și 10 minute pentru miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Sos
Pește
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați kebab-urile pe platou.
8
Aduceți marinada în cratiță pentru a fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Bateți în unt, câte 1 felie, lăsând fiecare să se topească înainte de a adăuga următorul (nu fierbeți). Condimentează sosul de unt după gust cu piper.