Kebab de vită cu glazură portocalie
O porție conține 106 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., kebab-urile de vită cu glazură portocalie ar putea fi grozave fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, muștar dijon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Kebab de miel cu glazură de rodie, Picior de kebab de miel cu glazură de rodie, și Filet-kebab de legume cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie. Se amestecă concentratul de suc de portocale cu sos de soia, muștar și unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare până se omogenizează, 2 minute.
Filetați carnea de vită pe 8 frigarui lungi de metal, împărțind uniform și alternând cu ciuperci, bucăți de ceapă și roșii cherry.
Ungeți uniform amestecul de portocale peste frigarui filetate și condimentați cu sare și piper. Aduceți glazura rămasă la fiert în cratiță, apoi scoateți-o de pe foc și rezervați-o.
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Frigarui la grătar sau la grătar timp de 6 până la 8 minute, întorcându-se des, până când carnea și ciupercile se rumenesc și ceapa este doar carbonizată pe margini.
Serviți kebab-urile calde cu glazura rămasă pe lateral.