Kebab De Porc Cu Sos Romesco

Kebab De Porc Cu Sos Romesco
Reteta kebab de porc cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 3 ore și 10 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 487 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Un amestec de semințe de chimen, boia de ardei, pâine groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kebab de pui la gratar cu sos Romesco, Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, și Sandwich de porc cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați chimenul, ardeiul afumat, fulgii de ardei roșu, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și 1 linguriță de sare într-un bol mare. Se amestecă uleiul de măsline pentru a face o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Se lasă să stea la temperatura camerei până la 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
4
Faceți sosul romesco: înveliți o tigaie cu uleiul de măsline, puneți la foc mediu și adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Când usturoiul începe să devină auriu, adăugați roșiile și ardeii piquillo. Condimentează cu sare și gătește până când roșia este moale și moale, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Piper PiquilloPiper Piquillo
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din căldură; lăsați să se răcească. Preîncălziți un grătar la mediu. Gratiți pâinea pe ambele părți până când este prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lasa sa se raceasca; se taie în cuburi. Pulsați migdalele și cuburile de pâine într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Adăugați amestecul de roșii fierte și aruncați șofranul, oțetul și pătrunjelul. Puls la piure. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
șofranșofran
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline sau apă dacă amestecul este cu adevărat gros. Frigărui carnea de porc pentru a face kebaburi, punând 4 sau 5 bucăți de carne pe fiecare frigăruie. Este în regulă dacă carnea se atinge, dar faceți-o liber, astfel încât căldura să ajungă pe toate părțile cărnii și carnea de porc să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Periați grătarul cu o perie de sârmă și apoi frecați-l cu un prosop de hârtie cu ulei. Grătați frigarui pe toate părțile, astfel încât fiecare parte să devină frumoasă și maro (mâncarea maro are un gust bun), în total 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați kebab - urile într-un platou și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
11
Se servește cu sosul romesco. Fotografie de Antonis Achilleos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista