Kebab De Porc Cu Orez De Susan

Kebab De Porc Cu Orez De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de porc cu orez de susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 542 calorii, 48G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Kebab De Porc Cu Orez De Susan, Kebab De Porc Glazurat Și Orez De Susan, și Kebab de porc Pacific cu orez ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați semințele de susan și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul, apoi se adaugă 1 3/4 căni de apă; aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a apei se evaporă, aproximativ 8 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 12 minute; scoateți de pe foc și lăsați să stea până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
ApăApă
OrezOrez
3
Între timp, preîncălziți broilerul. Infilați carnea de porc pe 4 frigarui lungi de metal, lăsând spațiu între fiecare bucată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Pui BroilerPui Broiler
4
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul vegetal și sosul ponzu. Împingeți sparanghelul în partea laterală a tigaiei și adăugați frigarui de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sos PonzuSos Ponzu
SparanghelSparanghel
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
5
Se fierbe carnea de porc și sparanghelul, întorcându-se o dată sau de două ori, până când carnea de porc este rumenită și gătită și sparanghelul este carbonizat în pete, 8 până la 10 minute. Împărțiți între farfurii și stropiți carnea de porc cu sucurile de tigaie; serviți cu orezul de susan și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SparanghelSparanghel
Semințe De SusanSemințe De Susan
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista