Kebab De Porc Cu Orez De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de porc cu orez de susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 542 calorii, 48G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Kebab De Porc Cu Orez De Susan, Kebab De Porc Glazurat Și Orez De Susan, și Kebab de porc Pacific cu orez ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de susan și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul, apoi se adaugă 1 3/4 căni de apă; aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a apei se evaporă, aproximativ 8 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 12 minute; scoateți de pe foc și lăsați să stea până când este gata de servit.
Între timp, preîncălziți broilerul. Infilați carnea de porc pe 4 frigarui lungi de metal, lăsând spațiu între fiecare bucată; condimentează cu sare și piper.
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul vegetal și sosul ponzu. Împingeți sparanghelul în partea laterală a tigaiei și adăugați frigarui de porc.
Se fierbe carnea de porc și sparanghelul, întorcându-se o dată sau de două ori, până când carnea de porc este rumenită și gătită și sparanghelul este carbonizat în pete, 8 până la 10 minute. Împărțiți între farfurii și stropiți carnea de porc cu sucurile de tigaie; serviți cu orezul de susan și pene de lămâie.
Fotografie de Christopher Testani