Kaya toast de Susan Feniger

Kaya toast de Susan Feniger
O porție conține 1953 calorii, 42G de proteine, și 98G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 3.91 pe portie. Un amestec de gălbenușuri de ou, ou prăjit "sunny side up, lapte de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana blinele cu nucă de cocos Kaya gem, și Găluște de spanac ucrainean Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic de sos, amestecați împreună laptele de nucă de cocos și 1/2 cană de zahăr. Se amestecă frunzele de pandan și sarea și se aduce la fierbere la foc mare, păstrând pandanul scufundat în lapte pe măsură ce frunzele se gătesc și se înmoaie. Când laptele a ajuns la fierbere, scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți frunzele de pandan din lapte, strecurând orice exces de lichid din frunze în lapte. Aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Într-un bol mediu de amestecare din oțel inoxidabil, bateți ouăle, gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți amestecul de lapte de nucă de cocos pentru a forma o bază de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Așezați vasul din oțel inoxidabil peste un vas mediu cu apă care fierbe ușor. Gatiti usor crema, amestecand constant cu o spatula de cauciuc, pana cand amestecul se ingroasa, 15-20 de minute. Textura finală trebuie să aibă o consistență groasă de cremă (o urmă a spatulei trebuie să rămână pe suprafața cremei mai mult de 10 secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți imediat de pe foc și strecurați-l într-un bol mediu așezat peste un bol mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă până când crema se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie. Acest lucru face aproximativ 2 căni de gem de nucă de cocos, mai mult decât este necesar pentru restul rețetei. Gemul se va păstra timp de 1 săptămână, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Întindeți 2 linguri de gem de nucă de cocos uniform pe ambele felii de pâine pe partea neprăjită. Apoi puneți un strat de unt ras peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
GemGem
8
Puneți o felie de pâine peste cealaltă pentru a forma un sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Înjumătățiți sandvișul, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pentru a forma 6 pene uniforme.
10
Pentru a fierbe moale oul, adăugați oul în apă clocotită. Gatiti timp de 6 minute, scoateti si gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
11
Se toarnă sosul de soia întunecat peste ou și se toacă cu ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
12
Serviți oul alături de panele sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Revista