Kaya toast de Susan Feniger
O porție conține 1953 calorii, 42G de proteine, și 98G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 3.91 pe portie. Un amestec de gălbenușuri de ou, ou prăjit "sunny side up, lapte de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana blinele cu nucă de cocos Kaya gem, și Găluște de spanac ucrainean Susan Feniger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de sos, amestecați împreună laptele de nucă de cocos și 1/2 cană de zahăr. Se amestecă frunzele de pandan și sarea și se aduce la fierbere la foc mare, păstrând pandanul scufundat în lapte pe măsură ce frunzele se gătesc și se înmoaie. Când laptele a ajuns la fierbere, scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 10 minute.
Scoateți frunzele de pandan din lapte, strecurând orice exces de lichid din frunze în lapte. Aruncați frunzele.
Într-un bol mediu de amestecare din oțel inoxidabil, bateți ouăle, gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr.
Bateți amestecul de lapte de nucă de cocos pentru a forma o bază de cremă.
Așezați vasul din oțel inoxidabil peste un vas mediu cu apă care fierbe ușor. Gatiti usor crema, amestecand constant cu o spatula de cauciuc, pana cand amestecul se ingroasa, 15-20 de minute. Textura finală trebuie să aibă o consistență groasă de cremă (o urmă a spatulei trebuie să rămână pe suprafața cremei mai mult de 10 secunde).
Scoateți imediat de pe foc și strecurați-l într-un bol mediu așezat peste un bol mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă până când crema se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie. Acest lucru face aproximativ 2 căni de gem de nucă de cocos, mai mult decât este necesar pentru restul rețetei. Gemul se va păstra timp de 1 săptămână, la frigider.
Întindeți 2 linguri de gem de nucă de cocos uniform pe ambele felii de pâine pe partea neprăjită. Apoi puneți un strat de unt ras peste gem.
Puneți o felie de pâine peste cealaltă pentru a forma un sandwich.
Înjumătățiți sandvișul, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pentru a forma 6 pene uniforme.
Pentru a fierbe moale oul, adăugați oul în apă clocotită. Gatiti timp de 6 minute, scoateti si gheata.
Se toarnă sosul de soia întunecat peste ou și se toacă cu ardeiul.
Serviți oul alături de panele sandwich.