Kaya toast de Susan Feniger

Kaya toast de Susan Feniger
O porție conține 1953 calorii, 42G de proteine, și 98G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 3.91 pe portie. Un amestec de gălbenușuri de ou, ou prăjit "sunny side up, lapte de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana blinele cu nucă de cocos Kaya gem, și Găluște de spanac ucrainean Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic de sos, amestecați împreună laptele de nucă de cocos și 1/2 cană de zahăr. Se amestecă frunzele de pandan și sarea și se aduce la fierbere la foc mare, păstrând pandanul scufundat în lapte pe măsură ce frunzele se gătesc și se înmoaie. Când laptele a ajuns la fierbere, scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți frunzele de pandan din lapte, strecurând orice exces de lichid din frunze în lapte. Aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Într-un bol mediu de amestecare din oțel inoxidabil, bateți ouăle, gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți amestecul de lapte de nucă de cocos pentru a forma o bază de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați vasul din oțel inoxidabil peste un vas mediu cu apă care fierbe ușor. Gatiti usor crema, amestecand constant cu o spatula de cauciuc, pana cand amestecul se ingroasa, 15-20 de minute. Textura finală trebuie să aibă o consistență groasă de cremă (o urmă a spatulei trebuie să rămână pe suprafața cremei mai mult de 10 secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți imediat de pe foc și strecurați-l într-un bol mediu așezat peste un bol mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă până când crema se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie. Acest lucru face aproximativ 2 căni de gem de nucă de cocos, mai mult decât este necesar pentru restul rețetei. Gemul se va păstra timp de 1 săptămână, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Întindeți 2 linguri de gem de nucă de cocos uniform pe ambele felii de pâine pe partea neprăjită. Apoi puneți un strat de unt ras peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
GemGem
8
Puneți o felie de pâine peste cealaltă pentru a forma un sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
9
Înjumătățiți sandvișul, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pentru a forma 6 pene uniforme.
10
Pentru a fierbe moale oul, adăugați oul în apă clocotită. Gatiti timp de 6 minute, scoateti si gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
11
Se toarnă sosul de soia întunecat peste ou și se toacă cu ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Serviți oul alături de panele sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Revista