Karen ' s Slow Cooker Pizza Pui

Karen ' s Slow Cooker Pizza Pui
Puiul de Pizza cu aragaz lent al lui Karen este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 173 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, țelină, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui De Pizza Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Cadou}, și Fondue Pentru Pizza Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul, ceapa, ardeiul gras și țelina într-un aragaz lent. Într-un castron mediu combinați supa de roșii, crema de supă de ciuperci, pasta de roșii, apa, pătrunjelul, oregano, busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei GrasArdei Gras
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Pui întregPui întreg
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se amestecă bine și se toarnă amestecul peste pui și legume în aragaz lent. Se amestecă pentru a acoperi și se adaugă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Gatiti la un nivel scazut timp de 8 ore, pana cand puiul si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg

Echipamente

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista