Kale rapidă cu slănină și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale rapid cu slănină și ceapă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 140 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, pene de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Kale cu slănină și ceapă caramelizată {fără Gluten și cu conținut scăzut de carbohidrați}, Kale și slănină prăjite rapid și simplu, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 6 minute sau până când ceapa este fragedă și începe să se rumenească.
Adăugați 5 căni de kale, 1/4 cană de bulion, sare și ardei în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 4 minute.
Adăugați restul de 5 căni de kale și restul de 1/4 cană de bulion în tigaie. Acoperiți și gătiți 16 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se servește cu pene de lămâie.