Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale rapid cu slănină și ceapă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 140 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, pene de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Kale cu slănină și ceapă caramelizată {fără Gluten și cu conținut scăzut de carbohidrați}, Kale și slănină prăjite rapid și simplu, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 6 minute sau până când ceapa este fragedă și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 5 căni de kale, 1/4 cană de bulion, sare și ardei în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Bulion
Kale
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați restul de 5 căni de kale și restul de 1/4 cană de bulion în tigaie. Acoperiți și gătiți 16 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită