Kale cu usturoi și afine

Kale cu usturoi și afine
Kale cu usturoi și afine este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână afine, ulei de măsline, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Kale Cu Usturoi Și Afine, Rețetă De Varză De Usturoi Prăjită Și Salată De Quinoa Cu Afine, și Paste cu Kale, măsline Kalamatan, afine uscate, usturoi prăjit și Feta.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza kale intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita (1 1/2 linguri sare pentru 4 litri de apa), neacoperita, pana aproape frageda, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi transferați imediat kale într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Când varza este rece, scurgeți, dar nu strângeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Gatiti usturoiul in ulei in acelasi vas la foc mediu, amestecand, pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați kale, afine uscate, 3/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, aruncând frecvent cu clești, până când kale este încălzit și fraged, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
PiperPiper
KaleKale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista