Kabocha Coulis

Kabocha Coulis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kabocha Coulis. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ghimbir, pudră de curry, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pește prăjit cu Kabocha Coulis, Linguine & Kabocha, și Kabocha Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți dovlecelul și tăiați-l pe jumătate pe lungime (dacă este necesar, folosiți un ciocan pentru a bate ușor cuțitul prin dovlecel). Scoateți semințele și aruncați; cu un cuțit mic, ascuțit, îndepărtați coaja și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și ghimbirul în ulei de măsline până când ceapa este foarte moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chimen și pudră de curry; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați 1 bulion de 3/4 căni și dovlecelul; aduceți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Într-un blender sau procesor de alimente, care deține în jos capacul cu un prosop, amestec suc de fructe vârtej, în loturi, până la omogenizare. Dacă sosul este mai gros decât se dorește, se învârte în puțin mai mult bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista