Kabocha Coulis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kabocha Coulis. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ghimbir, pudră de curry, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pește prăjit cu Kabocha Coulis, Linguine & Kabocha, și Kabocha Risotto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dovlecelul și tăiați-l pe jumătate pe lungime (dacă este necesar, folosiți un ciocan pentru a bate ușor cuțitul prin dovlecel). Scoateți semințele și aruncați; cu un cuțit mic, ascuțit, îndepărtați coaja și aruncați.
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și ghimbirul în ulei de măsline până când ceapa este foarte moale, 8 până la 10 minute.
Adăugați chimen și pudră de curry; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 1 bulion de 3/4 căni și dovlecelul; aduceți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 18 până la 20 de minute.
Într-un blender sau procesor de alimente, care deține în jos capacul cu un prosop, amestec suc de fructe vârtej, în loturi, până la omogenizare. Dacă sosul este mai gros decât se dorește, se învârte în puțin mai mult bulion.
Adăugați sare și piper după gust.