Kabocha Coulis

Kabocha Coulis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kabocha Coulis. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ghimbir, pudră de curry, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pește prăjit cu Kabocha Coulis, Linguine & Kabocha, și Kabocha Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți dovlecelul și tăiați-l pe jumătate pe lungime (dacă este necesar, folosiți un ciocan pentru a bate ușor cuțitul prin dovlecel). Scoateți semințele și aruncați; cu un cuțit mic, ascuțit, îndepărtați coaja și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și ghimbirul în ulei de măsline până când ceapa este foarte moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați chimen și pudră de curry; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Adăugați 1 bulion de 3/4 căni și dovlecelul; aduceți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Într-un blender sau procesor de alimente, care deține în jos capacul cu un prosop, amestec suc de fructe vârtej, în loturi, până la omogenizare. Dacă sosul este mai gros decât se dorește, se învârte în puțin mai mult bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista