Kabobs De Pește-Spadă

Kabobs De Pește-Spadă
Kabobs Swordfish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 501 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 7.82 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, pătrunjel cu frunze plate, ardei maghiari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Zesty Kabobs Pește-Spadă, Teriyaki Kabobs De Pește-Spadă, și Pește-Spadă Creveți Kabobs.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele-spadă într-un recipient nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Bateți împreună coaja, uleiul de măsline, coriandrul, ierburile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă marinata peste pește-spadă și se lasă la marinat la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Tăiați ardeii și ceapa în pătrate de 1 inch. Frigărui ingredientele rotindu-le 1 la timp, mai întâi peștele-spadă, apoi un pătrat de piper, urmat de o bucată de ceapă și o roșie cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Pește-spadăPește-spadă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Ungeți cu marinată și grătați aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista