Kabobs de fructe de sezon și pepene galben cu sos de Chile de foc

Kabobs de fructe de sezon și pepene galben cu sos de Chile de foc
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere, pepeni de miere, frigarui lungi de bambus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kabobs de fructe la grătar cu sos cremos de miere, Kabobs de fructe cu sos de iaurt cu lămâie de ghimbir, și Creveți la grătar cu Lemongrass de foc-Chile Sambal.

Instrucțiuni

1
Tăiați fructele în cuburi de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2
Așezați fructele pe frigarui, alternând fructele pentru aromă și atracție vizuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați într-o tigaie superficială nemetalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Gatiti zaharul si apa impreuna intr-o cratita la foc mic pana cand zaharul se dizolva (aproximativ 5 minute). Lăsați siropul să se răcească. Într-un blender, adăugați siropul de zahăr, sucul de lămâie, ardeii jalapeno și pudra de chili roșu. Amestecați bine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Elixir GElixir G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă marinata peste kebab-urile de fructe și se marinează cel puțin 1 oră întorcând kebab-urile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Preîncălziți grătarul la foc mic și grătați Kabob-urile pe ambele părți până când vedeți urme de grătar maro și fructele sunt calde, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți Kabob-urile de fructe de pe grătar și periați cu sosul chile rămas pentru un adevărat finisaj kabob de fructe de foc!
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista