Kabobs de creveți înveliți cu slănină cu sos de portocale-Chipotle
O porție conține 163 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,13 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, ardei chipotle în sos adobo, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți înveliți cu slănină cu sos de grătar Chipotle, Bacon-învelite BBQ-creveți Kabobs, și Creveți Înveliți Cu Slănină De Tei Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează; pus deoparte.
Așezați felii de slănină pe placa cu microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie. Cuptor cu microunde la înălțime 4 min. sau până la gătit parțial. (Baconul va fi ușor șchiopătat.)
Scurgeți slănina; se răcește ușor.
Filetați 1 felie de slănină și 3 creveți pe fiecare dintre cele 12 frigarui, așezând creveții între pliurile de slănină.
Rezervați jumătate din sos. Grătare de grătar 5 până la 6 min. sau până când slănina și creveții sunt gata, periați cu sosul rămas în ultimele 2 min. Sos rezervat cald; se servește cu kabobs.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.