Jumbo Forfetare Crab Hash Cu Ouă Pocate
Jumbo forfetare crab Hash cu ouă Pocate ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 303 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, carne de crab Jumbo, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Jumbo Forfetare Crab Latkes, Jumbo Forfetare Crab Tort Sandwich, și Autentic Maryland Jumbo Forfetare Crab Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și adăugați 1 lingură de sare.Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 5 minute; cartofii ar trebui să-și păstreze forma pentru a se încălzi mai târziu.
Se scurge și se lasă deoparte.Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei și 1 lingură de unt. Când untul este spumos, adăugați scallionul și condimentați cu restul de sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand scallionii se inmoaie si incep sa capete o culoare, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și cartofii și ridicați focul la mare. Cartofii vor absorbi uleiul, așa că adăugați lingura rămasă de unt și uleiul.
Adăugați verdeață de muștar și aruncați, saut până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Scoateți de pe foc și pliați ușor crabul și muștarul, amestecând până se combină și având grijă să nu rupeți crabul. Puneți deoparte și păstrați cald în timp ce ouăle se braconează.Umpleți o oală largă cu 2 centimetri de apă și adăugați oțetul. Se aduce la foc mic la foc mediu. Spargeți cu grijă 1 ou într-o ceașcă mică și turnați ușor oul în apă.
Adăugați un al doilea ou și braconați timp de aproximativ 2 minute, sau până când sunt fierte, dar gălbenușurile sunt încă moi. Cu o lingură cu fante, transferați ouăle pe o farfurie și ștergeți fundul ouălor uscate cu prosoape de hârtie. Repetați cu ouăle rămase.
Întindeți hash pe 4 farfurii și acoperiți cu 2 ouă fiecare, terminând cu arpagic
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.