Jumbo Brânză Italiană Chiftele

Jumbo Brânză Italiană Chiftele
Reteta Jumbo brânză chiftele italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Pentru $ 3.75 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1025 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, mandrină de vită măcinată, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele De Casă Jumbo, Scăzut De Grăsime Cheesy Jumbo Paste Scoici Cu Curcan La Sol, și Chiftele De Tigaie Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și periați o foaie de copt cu ulei de măsline. Pulsează pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se transferă într-un castron mic, se adaugă laptele și se lasă deoparte să se înmoaie. Bateți ușor ouăle într-un castron mare, apoi adăugați carnea de vită, pătrunjelul, parmezanul, usturoiul, 1 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu; amestecați cu mâinile pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se adaugă amestecul de pâine-lapte și se amestecă până se combină (nu se amestecă prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Umeziți-vă mâinile și formați amestecul de carne în 4 bile mari. Faceți o indentare în centrul fiecăruia cu degetul mare și umpleți cu o mini minge de mozzarella, apoi modelați carnea în jurul brânzei. Aranjați chiftelele pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc și ferm, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați roșiile, 1 cană de apă, crengutele de busuioc și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți chiftelele din cuptor și adăugați la sos, lingând o parte din sos deasupra. Continuați să gătiți, lingând ocazional sosul peste chiftele, până când sunt fragede și fierte, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se servește cu ricotta și busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Puteți forma toate aceste chiftele cu o zi înainte; acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Fotografie de Christina Holmes
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista