Jicama cu sare de Chili
Jicama cu sare de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 10 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 28 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, jicama, tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Jicama Cu Sare De Chili, Batoane De Chili Jicama, și Chili Var Jicama Bastoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sarea cu pudra de chili după gust.
Așezați într-un castron mic, puțin adânc.
Peel jicama. Clătiți și tăiați în pene groase de 1/4 inch sau bastoane groase de 1/2 inch de 3 până la 4 inci lungime.
Tăiați limele în pene. Aranjați jicama, limes și sare de chili pe un platou.
Pentru a mânca, frecați jicama cu var, apoi înmuiați în sare de chili.