Jibarito ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 898 calorii, 30g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptură de fustă de vită, salată verde, brânză americană procesată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jibarito, Jamon Jibarito, și Jack Și Guac Jibarito.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 căni de ulei vegetal într-o tigaie mare, adâncă sau friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați jumătățile de pătlagină în ulei și gătiți 1 până la 2 minute, până când plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați jumătățile de pătlagină între 2 plăci de tăiat. Apăsați pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Așezați plantanele turtite înapoi în ulei și gătiți timp de 2-3 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul, friptura de fustă, ceapa, chimenul și oregano. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand friptura este gatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
9
Pentru a servi, întindeți maioneza pe una dintre feliile de pătlagină. Se acoperă cu amestec de brânză, friptură și ceapă, salată verde și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Așezați cealaltă jumătate de pătlagină deasupra pentru a forma un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)