Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă-i pe Jen ' s Hearty Three Meat Chili. Această rețetă face 8 porții cu 618 calorii, 46G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper, sare și piper, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chili Consistent Cu Patru Carne, Plăcintă Cu Carne Copioasă, și Plăcintă Cu Carne Copioasă.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți; așezați cârnații într-o oală suficient de mare pentru a ține toate ingredientele. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa cu carnea de vită măcinată la foc mediu până când carnea de vită se rumeneste și ceapa este fragedă; scurgeți și adăugați în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
3
În aceeași tigaie, se fierbe și se amestecă tocană de vită la foc mediu pana se rumeneste. Fără scurgere, se toarnă tocană de vită în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
4
Turnați roșiile, berea și apa în oală cu carne. Se amestecă praful de chili, ardeiul roșu, ardeiul alb, zahărul și scorțișoara. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Se fierbe până când carnea de vită este foarte fragedă, cel puțin 2 ore, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă după cum este necesar. Dacă preferați un chili mai gros, îngroșați după cum este necesar cu pastă de roșii. Dacă utilizați boabe de rinichi, adăugați-le cu 10 minute înainte de servire, la timp pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă