Jelly-Cheddar Thumbprints
Jelly-Cheddar Thumbprints este un vegetarian rețetă cu 54 de porții. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză proaspăt cheddar, gem și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Amprente de Pecan Cheddar cu jeleu Jalapeno și afine, Unt de arahide și urme de jeleu, și Unt de arahide și urme de jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făină pulsată, brânză mărunțită și unt într-un robot de bucătărie la intervale de 5 secunde până când aluatul formează o bilă. Formați aluatul în bile de 3/4 inci; așezați 2 inci pe foi de copt ușor unse. Apăsați degetul mare în centrul fiecăruia pentru a face o indentare. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați în rafturi de sârmă; se răcește 30 de minute. Lingură 1/4 linguriță. gem sau jeleu dorit în fiecare indentare.