Jeleu De Vin Fiert
Nevoie de o fără gluten și condiment prietenos cu FODMAP? Jeleul de vin fiert ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 94 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pectină lichidă, zahăr, condimente mulling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboane De Jeleu De Vin Fiert, Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați jeleul, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane (4 uncii) pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzile și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Se toarnă vinul într-o oală cu fund mediu, greu.
Adăugați condimentele mulate și aduceți vinul la foc mic. Acoperiți oala, reduceți focul la minim și fierbeți până când vinul este parfumat, aproximativ 10 minute. Verificați ocazional oala pentru a vă asigura că vinul nu fierbe. Strecurați vinul într-o ceașcă mare de măsurare, aruncând orice solide. Ar trebui să ai două căni. Dacă nu, faceți diferența cu puțin mai mult vin.
Întoarceți vinul în oală.
Adăugați zahărul și untul și aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați pectina și readuceți amestecul la fierbere. Se fierbe timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața jeleului cu o lingură de metal rece.
Puneți jeleul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe un raft într-o oală și acoperiți complet cu apă. Cove oala și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.