Jeleu De Usturoi

Jeleu De Usturoi
Jeleul de usturoi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 32 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de căței de usturoi, pectină lichidă, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Jeleu De Usturoi, Jeleu De Usturoi, și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați usturoiul și 1/2 cană de oțet până se omogenizează. Într-o cratiță de 6 până la 8 litri, combinați amestecul de usturoi, rămânând 1 1/2 căni de oțet și zahăr. La foc mare aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Adăugați rapid pectina. Puneți amestecul la fiert și fierbeți tare timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se ia de pe foc.
3
Umpleți imediat cinci borcane de jumătate de halbă sterilizate cu jeleu, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch. Ștergeți blaturile și firele borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
4
Așezați capacele de etanșare la cald pe borcane și aplicați șurubul pe inele. Procesați în apă clocotită într-o oală adâncă de conservare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți borcanele și răciți complet. Strângeți inelele șurubului borcanului pentru a finaliza procesul de etanșare.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista