Jeleu De Mure Și Cremă

Jeleu De Mure Și Cremă
Nevoie de o desert fără gluten? Blackberry Jelly & Custard ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 210 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, crincormme de cassis, cremă de vanilie din carton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Jeleu de rubarbă și cremă, Tort Cu Cremă De Mure, și Tort De Cremă De Mure pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 22 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista