Jeleu De Cireșe De Rubarbă
Jeleul de cireșe de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2021 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de cireșe, umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Jeleu De Rubarbă, și Rubarbă Rozmarin Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rubarba într-un castron mare.
Se toarnă zahărul deasupra și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte.
Puneți amestecul de rubarbă într-o oală și gătiți la foc mediu până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă umplutura de plăcintă și gelatina și se aduce amestecul la fierbere.
Se toarnă într-o tigaie superficială și se lasă să se răcească în frigider. Când jeleul este rece, împachetați în borcane sau recipiente de plastic. Poate fi refrigerat sau congelat.