Jeleu De Ardei-Pecan Rugelach
Această rețetă vegetariană servește 7 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 700 de calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de unt, nuci pecan, jeleu de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Caise Pecan Rugelach, Peach-Pecan Rugelach, și Merișor-Pecan Rugelach.
Instrucțiuni
Pulsează primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare într-o bilă. Înfășurați fiecare separat în folie de plastic; se răcește 1 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti jeleul de ardei intr-o cratita mica la foc mediu, amestecand des, 2-3 minute sau doar pana se topeste.
Rulați 1 bilă de aluat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 linguri. jeleu topit; se presara cu 2 linguri. nuci pecan.
Tăiați cercul în 8 pene și înfășurați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați, cu fața în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor unsă. Repetați procedura cu bile de aluat rămase, jeleu de piper și nuci pecan.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet (30 de minute).