Jeleu De Ardei-Pecan Rugelach

Jeleu De Ardei-Pecan Rugelach
Această rețetă vegetariană servește 7 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 700 de calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de unt, nuci pecan, jeleu de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Caise Pecan Rugelach, Peach-Pecan Rugelach, și Merișor-Pecan Rugelach.

Instrucțiuni

1
Pulsează primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare într-o bilă. Înfășurați fiecare separat în folie de plastic; se răcește 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Gatiti jeleul de ardei intr-o cratita mica la foc mediu, amestecand des, 2-3 minute sau doar pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Rulați 1 bilă de aluat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 linguri. jeleu topit; se presara cu 2 linguri. nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
JeleuJeleu
6
Tăiați cercul în 8 pene și înfășurați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați, cu fața în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor unsă. Repetați procedura cu bile de aluat rămase, jeleu de piper și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet (30 de minute).
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista