Jeleu De Ardei Iute

Jeleu De Ardei Iute
Jeleul de ardei Jalapeno este un fără gluten și lacto ovo vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 44. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți mere tarte, coloranți alimentari, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încearcă Jeleu De Ardei Iute, Pear Jalape Cargo Pepper Jelly, și Ardei Iute Jeleu De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, merele, oțetul, ardeiul verde, jalapenos și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se strecoară amestecul și se întoarce în tigaie. Se amestecă colorantul alimentar. Reveniți la fierbere la foc mare. Se amestecă pectina; se fierbe timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
PectinăPectină
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
3
Se toarnă lichid fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se servește cu cremă de brânză pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista