Jambalaya

Jambalaya
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Jambalaya ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente creole, frunze de dafin, garnitură: ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand continuu, 5 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Îndepărtați cârnații cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și următoarele 7 ingrediente la picăturile fierbinți; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă roșiile, următoarele 3 ingrediente și cârnații. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
OrezOrez
4
Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
5
Serviți imediat.
6
A îngheța: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor. Linia de jos și laturile unui vas de copt de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; umpleți cu jambalaya. Acoperiți și înghețați. Pentru a servi, îndepărtați folia, întoarceți caserola în vasul de copt original; acoperiți și dezghețați la frigider 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
8
Coaceți la 350 până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate17
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista