Jalapeno Margaritas

Jalapeno Margaritas
Jalapeno Margaritas este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 271 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tequila, cuburi de gheață, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Jalapeincluso Margaritas, jalapeincluso margaritas, și Mango Jalape8oro Margaritas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/4 până la 1/2 inch de sare pe o farfurie mică, superficială. Umeziți marginea a două pahare margarita cu apă și înmuiați-le în sare. Umpleți cu gheață și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargaritaMargarita
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Baghetă Cu Pâine Franceză, PrăjităBaghetă Cu Pâine Franceză, Prăjită
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se toarnă tequila, triple sec, suc de lămâie, nectar de agave și jalapeno într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați energic până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară în paharele pregătite și se ornează cu pene de var pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Pană De VarPană De Var
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
TequilaTequila
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista