Jalape xifto-chutney de afine este un fără gluten și vegan rețetă cu 48 de porții. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Chutney De Afine Jalapeno, Chutney Picant De Afine Jalapeno, și Ingredientul Secret (afine): chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați afine și pene de mandarină într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Mandarină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Aduceți oțet și șobolani la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul este redus la 1/3 cană. Se amestecă amestecul de afine, zahărul și ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu-mic 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)