Jackie Crab și creveți Dip

Jackie Crab și creveți Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 225 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți inele de ardei de banane, creveți minusculi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod revigorant de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată, și Guacamola lui Jackie.
Instrucțiuni
Topiți crema de brânză într-o oală de fondue. Îndoiți ușor roșiile, ceapa, usturoiul, crabul, creveții și ardeii.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
![Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.]()
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
Our 2018 Chardonnay is sourced from vineyards in Carneros and Oak Knoll. Fermented in stainless steel, then aged three months on the lees in neutral French oak, the wine shows great acidity, weight and mouth-feel. This 100% Chardonnay shows acidity normally reserved for stainless only wines. This is a beautifully balanced Chardonnay.