Jack Frittata cu porumb și piper rapid
Reteta Quick Corn and Pepper Jack Frittata poate fi facuta in aproximativ 24 de minute. Acest fel principal are 279 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD per porție. Mergeți la magazin și luați amestecul de ardei și ceapă pentru prăjiți, lapte, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine rapidă cu brânză Pepper Jack, Briose Pepper Jack Corn și Panini cu dovlecel și porumb cu brânză Pepper Jack.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, laptele și chimenul într-un castron mediu; pus deoparte.
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare de fontă sau pentru cuptor. Gătiți legumele congelate în unt fierbinte timp de 4 până la 5 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Adăugați porumb conservat în tigaie.
Turnați amestecul de ouă peste legume în tigaie. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce ouăle se întăresc, rulați o spatulă pentru a ridica ouăle, astfel încât porția nefiertă să curgă dedesubt. Continuați să gătiți și să ridicați ouăle până aproape se întăresc.
Se prăjește la 4 până la 5 inci de căldură timp de 1 până la 2 minute sau doar până când partea de sus este așezată și brânza este topită.
Vin recomandat: Vin Spumant
Frittata funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.