Iubito Fleac
Sweetheart Trifle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă face 15 porții cu 397 de calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de topping de carton, chipsuri de unt de arahide, smântână grea pentru frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum să faceți un fleac | Fleac italian de Crăciun , Jamwich-uri cu inimă și prăjitură cu inimă .
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Turnați aluatul într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Într-o cratiță grea, combinați chipsurile, 1/4 cană de lapte și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topesc chipsurile.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați laptele rămas și amestecurile de budincă timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Pentru a asambla, sfărâmă jumătate din tort într-un 4-qt. fleac castron sau castron mare.
Strat de jumătate din sosul de unt de arahide, budincă, topping-ul bătut și batoane de bomboane; repeta straturile. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 3 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.