Italiană Chiftele Calzones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați calzonele de chifteluțe italiene. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 626 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albusul de ou, busuiocul, sosul de pizza suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crusta plăcintă ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Italiană Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Chiftele Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți chiftelele conform instrucțiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, încălziți sosul de pizza; amestecați chiftele. Într-un castron mic, combinați brânzeturile și busuiocul. Într-un alt bol, bateți albusul de ou și apa; deoparte.
Desfaceți o patiserie pe un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Puneți jumătate din amestecul de chiftele pe jumătate din patiserie până la 1/2 in. a marginilor. Se acoperă cu jumătate de amestec de brânză. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând un semicerc. Umeziți marginile cu apă; apăsați cu o furculiță pentru a sigila.
Ungeți blatul cu amestec de ouă. Repetați cu restul de patiserie, amestecul de chiftele și amestecul de ouă.
Coaceți la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare calzone în trei pene.
Serviți cu sos de pizza suplimentar, dacă doriți.