Italian Easy: salată Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor

Italian Easy: salată Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor
Rețeta italiană ușor: salata Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 576 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oregano, dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite, Legume prăjite la cuptor cu muștar și linte caldă, și Legume Italiene Prăjite La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, aruncați împreună dovleceii, vinetele, ardeii roșii și galbeni, ceapa, usturoiul, 1/2 cană de ulei de măsline, oregano uscat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei GalbenArdei Galben
Oregano UscatOregano Uscat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți legumele pe două foi mari de copt căptușite cu folie și prăjiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând din când în când pe măsură ce gătesc, 25 până la 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Într-un castron mare, adăugați farro, linte, fasole (dacă folosiți), pătrunjel, frunze de țelină și legume răcite. Aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți cu oțet balsamic și uleiul de măsline rămas și amestecați weel. Gustați și reglați sarea și piperul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista