Italian Easy: salată Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor
Rețeta italiană ușor: salata Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 576 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oregano, dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite, Legume prăjite la cuptor cu muștar și linte caldă, și Legume Italiene Prăjite La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, aruncați împreună dovleceii, vinetele, ardeii roșii și galbeni, ceapa, usturoiul, 1/2 cană de ulei de măsline, oregano uscat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ardei Galben
Oregano Uscat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți legumele pe două foi mari de copt căptușite cu folie și prăjiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând din când în când pe măsură ce gătesc, 25 până la 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Într-un castron mare, adăugați farro, linte, fasole (dacă folosiți), pătrunjel, frunze de țelină și legume răcite. Aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu oțet balsamic și uleiul de măsline rămas și amestecați weel. Gustați și reglați sarea și piperul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)