Irish Weekend Fry-Up
Rețeta irlandeză de Weekend Fry-Up ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 728 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,48 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți slănină obișnuită, până la 2 ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, Sărbătorind Moștenirea Mea Irlandeză Prin Mâncare (Cheesy Irish Soda Scones), și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cârnații și prăjiți timp de 10 până la 15 minute, până devin aurii și fierte.
Adăugați slănina și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante și aurii, tamponând orice lichid lăptos cu prosoape de hârtie.
Adăugați feliile de budincă neagră și/sau albă în tigaie și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când începe să fie crocantă; budinca albă (dacă se folosește) ar trebui să devină aurie.
Scoateți cârnații, slănina și feliile de budincă din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Așezați într-un vas rezistent la cuptor într-un cuptor mic pentru a se încălzi.
Între timp, adăugați un strop de ulei și pat (buton) de unt într-o altă tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile cu nasturi și saut-ul timp de 3 până la 4 minute, până se înmoaie și devin aurii. Se condimentează cu sare și piper, apoi se scoate din tigaie și se păstrează la cald (adăugând în vas cu cârnații și slănina). Dacă gătiți o ciupercă mare plată, atunci adăugați uleiul și untul în tigaie și prăjiți ciuperca timp de 8 până la 10 minute, întorcându-se la jumătate, până se înmoaie și se rumenesc.
Condimentați partea tăiată a jumătăților de roșii cu sare și piper și stropiți peste 1 lingură de ulei. Prăjiți-le ușor, tăiați-le mai întâi, timp de 2 până la 3 minute, apoi întoarceți-le și prăjiți-le încă 2 până la 3 minute, până când se înmoaie.
Alternativ, gătiți ciuperca mare plată și / sau roșiile la cuptor. Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. C/marca de gaz 6).
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline sau adăugați un pat (buton) de unt în ciupercă și condimentați cu sare și piper înainte de prăjire timp de 12 până la 15 minute, până se înmoaie. Dacă utilizați cuptorul, începeți să prăjiți ciupercile și roșiile cu câteva minute înainte de a prăji cârnații și slănina. Odată gătit, reduceți temperatura cuptorului la scăzut pentru a menține totul cald pe măsură ce este gătit.
Pentru a prăji un ou, topiți un pat (buton) de unt într-o tigaie mică, curată, la foc mic. Spargeți cu grijă oul în tigaie și lăsați să se prăjească ușor. Pentru un ou prea ușor, prăjiți timp de 1 până la 2 minute, până când începe să se întărească, apoi răsturnați și prăjiți încă 1 până la 2 minute. Dacă preferați oul cu partea însorită în sus, atunci prăjiți ușor timp de 4 până la 5 minute, până când gălbenușul s-a filmat.
Scoateți din tigaie și serviți imediat cu celelalte ingrediente gătite.
Pentru ouăle amestecate, spargeți ouăle într-un castron, adăugați laptele, condimentați cu sare și piper și bateți împreună.
Adăugați 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mic. Turnați imediat ouăle și gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând continuu (găsesc o spatulă de lemn cea mai bună pentru asta), până când untul s-a topit și ouăle sunt amestecate ușor.
Scoateți imediat de pe foc, astfel încât ouăle să nu fie prea fierte.
Se servește cu celelalte ingrediente gătite.
În timp ce oul se gătește, puneți feliile de pâine într-un prăjitor de pâine sau prăjiți sub un broiler preîncălzit (grătar) timp de câteva minute (și pe ambele părți, dacă folosiți broilerul/grătarul) până devin aurii. Ungeți pâinea prăjită și tăiați feliile în jumătate.
Pentru a servi, aranjați totul pe o farfurie caldă de servire, cu pâinea prăjită fierbinte cu unt pe lateral și cu niște ketchup de roșii sau gust.
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins