Irish Weekend Fry-Up

Irish Weekend Fry-Up
Rețeta irlandeză de Weekend Fry-Up ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 728 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,48 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți slănină obișnuită, până la 2 ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, Sărbătorind Moștenirea Mea Irlandeză Prin Mâncare (Cheesy Irish Soda Scones), și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnații și prăjiți timp de 10 până la 15 minute, până devin aurii și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Adăugați slănina și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante și aurii, tamponând orice lichid lăptos cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Adăugați feliile de budincă neagră și/sau albă în tigaie și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când începe să fie crocantă; budinca albă (dacă se folosește) ar trebui să devină aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți cârnații, slănina și feliile de budincă din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Așezați într-un vas rezistent la cuptor într-un cuptor mic pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, adăugați un strop de ulei și pat (buton) de unt într-o altă tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciupercile cu nasturi și saut-ul timp de 3 până la 4 minute, până se înmoaie și devin aurii. Se condimentează cu sare și piper, apoi se scoate din tigaie și se păstrează la cald (adăugând în vas cu cârnații și slănina). Dacă gătiți o ciupercă mare plată, atunci adăugați uleiul și untul în tigaie și prăjiți ciuperca timp de 8 până la 10 minute, întorcându-se la jumătate, până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
UntUnt
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Condimentați partea tăiată a jumătăților de roșii cu sare și piper și stropiți peste 1 lingură de ulei. Prăjiți-le ușor, tăiați-le mai întâi, timp de 2 până la 3 minute, apoi întoarceți-le și prăjiți-le încă 2 până la 3 minute, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Alternativ, gătiți ciuperca mare plată și / sau roșiile la cuptor. Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. C/marca de gaz 6).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline sau adăugați un pat (buton) de unt în ciupercă și condimentați cu sare și piper înainte de prăjire timp de 12 până la 15 minute, până se înmoaie. Dacă utilizați cuptorul, începeți să prăjiți ciupercile și roșiile cu câteva minute înainte de a prăji cârnații și slănina. Odată gătit, reduceți temperatura cuptorului la scăzut pentru a menține totul cald pe măsură ce este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
TomateTomate
UntUnt
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a prăji un ou, topiți un pat (buton) de unt într-o tigaie mică, curată, la foc mic. Spargeți cu grijă oul în tigaie și lăsați să se prăjească ușor. Pentru un ou prea ușor, prăjiți timp de 1 până la 2 minute, până când începe să se întărească, apoi răsturnați și prăjiți încă 1 până la 2 minute. Dacă preferați oul cu partea însorită în sus, atunci prăjiți ușor timp de 4 până la 5 minute, până când gălbenușul s-a filmat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Scoateți din tigaie și serviți imediat cu celelalte ingrediente gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Pentru ouăle amestecate, spargeți ouăle într-un castron, adăugați laptele, condimentați cu sare și piper și bateți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Adăugați 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mic. Turnați imediat ouăle și gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând continuu (găsesc o spatulă de lemn cea mai bună pentru asta), până când untul s-a topit și ouăle sunt amestecate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
16
Scoateți imediat de pe foc, astfel încât ouăle să nu fie prea fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
17
Se servește cu celelalte ingrediente gătite.
18
În timp ce oul se gătește, puneți feliile de pâine într-un prăjitor de pâine sau prăjiți sub un broiler preîncălzit (grătar) timp de câteva minute (și pe ambele părți, dacă folosiți broilerul/grătarul) până devin aurii. Ungeți pâinea prăjită și tăiați feliile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
19
Pentru a servi, aranjați totul pe o farfurie caldă de servire, cu pâinea prăjită fierbinte cu unt pe lateral și cu niște ketchup de roșii sau gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
SavureazăSavurează
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
20
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate21
Revista