Rețeta de vițel Involtini: Involtini toate Siciliana pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită nuci de pin, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și lămâie. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vitel Involtini, Involtini De Vițel Și Anghinare, și Rulouri de vițel (involtini) și Caponata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Folosind un ciocan de bucătărie sau un satâr larg, bateți fiecare felie de vițel între 2 bucăți unse de hârtie cerată până când este subțire, dar nu ruptă, cu grosimea de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
3
Așezați fiecare piesă pe o suprafață de lucru rece. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună Pecorino, pesmet, pătrunjel, nuci de pin și coacăze plumpate, scurse până se omogenizează bine. Condimentați feliile de vițel cu sare și piper. Împărțiți amestecul de Pecorino între cele 8 bucăți de vițel, întinzându-l subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Coacăze
Pecorino
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Rulați vițelul strâns ca un burrito și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
5
Așezați 4 perechi de rulouri de vițel una lângă alta, la o distanță de 1/2 inch și frigăruiți-le cu 2 crenguțe de rozmarin pentru a produce 4 seturi. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Grătiți până la fiert, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte și serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pană De Lămâie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De Pui
Drajeuri Perle Albe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește cu salată de ierburi.
7
Combinați busuiocul și pătrunjelul într-un castron mare. Strângeți sucul de lămâi peste ierburi și presărați cu ulei de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La Lamaie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)