Insule plutitoare de migdale cu sos de cremă
Insulele plutitoare de migdale cu sos de cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.13 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, amidon de porumb, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură, Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, și Insule Plutitoare.
Instrucțiuni
Pentru sosul de cremă de rom
Puneți laptele, amidonul de porumb și zahărul în cratiță și amestecați ocazional în timp ce îl încălziți. Între timp, bateți gălbenușurile într-un castron. Când laptele ajunge la fierbere puternică, turnați-l dintr-o dată în gălbenușuri în timp ce bateți continuu cu un tel. Cantitatea de lapte fierbinte în comparație cu cantitatea de gălbenuș de ou este de așa natură încât gălbenușul de ou va fi gătit de laptele fierbinte și nu va necesita gătit suplimentar. Strecurați crema imediat printr-o strecurătoare fină într-un bol și amestecați smântâna rece. Când este călduță, adăugați vanilia și romul. Puneți deoparte până la servire.
Puneți zahărul într-o cratiță cu 3 linguri de apă și amestecați suficient pentru a umezi zahărul.
Se pune la foc mediu, se fierbe și se gătește până când amestecul devine de culoare caramel (10 până la 12 minute). Când este caramelizat, scoateți din aragaz, adăugați untul și restul de 2 linguri de apă și amestecați până se amestecă bine. Împărțiți caramelul între opt forme individuale cu o capacitate de 1 până la 1 1/2 căni fiecare.
Lăsați caramelul să se răcească, apoi ungeți ușor în jurul părților laterale ale matrițelor.
Bateți albușurile până când sunt foarte ferme.
Presărați zahărul rapid deasupra în timp ce bateți cu viteză mare cu biciul și continuați să bateți încă 10 secunde. Îndoiți migdalele tocate.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Puneți bezea într-o pungă de patiserie fără vârf și strângeți-o în formele caramelizate. Atingeți matrițele de pe un suport de oală așezat pe masă, astfel încât să nu existe bule de aer în centrul bezea. Aranjați formele într-o tigaie înconjurată de apă călduță de la robinet.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când este bine așezat în centru și pufos.
Scoateți din apă și lăsați să se răcească.
Când se răcesc, deserturile individuale pot fi acoperite cu folie de plastic și refrigerate până la 2 zile.
Puneți 3 până la 4 linguri de sos de cremă de rom pe farfurii individuale de servire și desfaceți micile insule plutitoare deasupra, lăsând orice caramel care iese să picure peste ele. Decorați cu câteva felii de migdale prăjite în plus și serviți imediat.
Letterman, spectacolul de azi și Bună dimineața America. Dl. P. P. P. P. este beneficiarul a două dintre cele mai înalte onoruri ale guvernului francez: el este Chevalier de l ' Ordre des Arts et des
și un Chevalier de l ' Ordre du Merite Agricole (1992). De asemenea, este decanul programelor speciale la Institutul culinar francez de vin și mâncare, membru al IACP și face parte din Consiliul de administrație al Fundației James Beard. El și soția sa, Gloria, locuiesc în Madison, Connecticut.