Inside Out Peanut Butter S Bare De Moravuri Din Piele De Căprioară
Inside Out Peanut Butter S mores bars ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 263 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de scurtare de legume, biscuiți graham, cremă de marshmallow și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pe dos unt de arahide și Nutella Banana S ' mores, Batoane Cu Unt De Arahide S ' Mores, și Batoane cu unt de arahide S ' mores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Rupeți cu grijă biscuiții graham de-a lungul liniilor în care sunt marcați, producând 4 dreptunghiuri din fiecare cracker.
Așezați jumătate din ele cu puțin spațiu între ele pe ele pe foile de copt căptușite cu pergament.
Răzuiți untul de arahide și puful în două pungi de patiserie de unică folosință prevăzute cu vârfuri mari simple sau în pungi cu fermoar de 2 galoane (care sunt apoi închise cu fermoar). Dacă utilizați pungile cu fermoar, strângeți umpluturile spre un colț, răsuciți punga pentru a preveni stropirea înapoi în spațiul gol, folosiți o cravată răsucită pentru a o ține în poziție și tăiați colțul.
Puneți o linie de unt de arahide în fiecare cracker. Urmați acest lucru strângând o păpușă de cremă de marshmallow de dimensiunea unei marmuri sau a unui nichel în centrul fiecărei linii de unt de arahide. Completați fiecare dintre acestea cu încă un pătrat graham cracker. Puneți deoparte în timp ce pregătiți stratul de ciocolată.
Combinați chipsurile sau bucățile de ciocolată și uleiul de cocos sau scurtarea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute. Se amestecă bine, se întoarce la cuptorul cu microunde și se încălzește la maxim în explozii de 30 de secunde, amestecând după fiecare explozie, până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted.
Ridicați câte un sandviș graham cracker/unt de arahide / marshmallow la un moment dat, coborâți-l în ciocolata topită, întoarceți-l pentru a acoperi complet și folosiți două furculițe pentru a-l ridica, permițând excesului de ciocolată să se scurgă cât mai complet posibil înainte de a se transfera înapoi la foaia căptușită cu pergament. Repetați cu sandvișurile graham rămase.
Presărați blaturile cu bucăți de micro nalbă, dacă doriți, și lăsați ciocolata să se configureze. Acestea sunt bine păstrate la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni.
Câteva note de gătit: nu se poate ocoli, crema de marshmallow este puțin lipicioasă și complicată. Mi s-a părut cel mai ușor să introduc mica monedă de cremă în centrul untului de arahide și să glisez un cuțit peste vârful conductelor pentru a-l încuraja să renunțe la frații săi de cremă de marshmallow în punga de conducte. Acest lucru a avut mai mult succes decât să-l răsuciți și să-l răsuciți într-un curlieque deasupra. Dacă găsiți o modalitate mai bună, vă rugăm să o împărtășiți cu mine!Crema de marshmallow iubește să alunece și să scurgă din untul de arahide în diferite direcții. Nu e mare lucru. Folosiți doar crackerul graham de sus pentru a-l ajuta să-l glisați la loc.Acel biscuit graham de top? Are o tendință alarmantă de a aluneca de pe vârf pe valul de cremă de marshmallow. Din nou, nu e mare lucru. Glisați-l la loc înainte de a scufunda în stratul de ciocolată. Totul va fi bine în cele din urmă.Nu vă zgâriți la arahide butter...It e lipiciul de aici cu toată crema alunecoasă de marshmallow. Dacă sunteți alergic la untul de arahide, alegeți untul de floarea soarelui.