Insalata di Farro (salată de alac)

Insalata di Farro (salată de alac)
Insalata di Farro (salată de alac) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Kamut, Spelt sau Farro Pilaf cu linte, Tocană de miel și fasole verde cu ALAC (farro), și Salată Mixtă (Insalata Mista) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pentru a pregăti salata, combinați spelta, 1 1/2 căni de bulion și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
AlacAlac
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
În timp ce alacul se gătește, aduceți apa la fiert într-o cratiță medie și adăugați fasole verde și morcovi tăiați felii. Gatiti pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
AlacAlac
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți și plonjați în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgeți din nou.
6
Combinați spelta, fasolea verde, morcovii și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați pansament și aruncați bine pentru a acoperi.
8
Se lasă să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista